4 januari 2017

Gelukkig nieuwjaar

Een heel gelukkig, gezond, liefdevol en creatief nieuwjaar!

We zijn net terug van een weekje Engeland. Op tweede Kerstdag vertrokken we naar Erics zus en haar gezin in Engeland en afgelopen dinsdag kwamen we weer terug. De dag na aankomst hebben we met z'n allen (9) in Londen doorgebracht. Ze wonen niet al te ver van Londen en met de trein ben je in 35 minuten in het centrum van Londen. We hebben geshopt en aan het eind van de dag hebben we gegeten bij Comptoir Libanais (een aanrader als je van Libanees eten houdt). 's Avonds gingen we naar de pantomimevoorstelling Cinderella. Londen is altijd leuk en ook deze keer hebben we ons weer prima vermaakt.

Op donderdag zijn we aan het eind van de ochtend naar Brighton geweest. We hebben vooral over de boulevard en pier gewandeld en lekker geluncht. Alle andere dagen hebben we bij Lisette thuis doorgebracht.

Op oudejaarsavond waren we ook thuis bij Lisette en David. Er kwamen ook vrienden en het thema voor die avond was Hollywoodstijl. Dat zorgde van tevoren wel even voor wat lichte stress, want wat trek je aan? Ik heb helemaal geen Hollywood kleding in mijn kast hangen. Het was de bedoeling om een lange (gala)jurk aan te trekken en voor de mannen smoking. Dat betekende dat ik moest shoppen voor een jurk en gelukkig had ik iets gevonden. Ook de meiden hadden iets feestelijks gevonden.


Lisette had het huis leuk aangekleed met slingers en ballonnen die ze kocht bij de Engelse Hemavestiging. En eerder op de dag had ze de feesthoedjes - die ze ook bij de Hema kocht - versierd met 2017. Met die hoedjes op moesten we natuurlijk even een leuke fotoshoot doen.

En een foto van Fleur en Sanne met hun nichtjes Rebecca en Renee en neef Ruben.


Doordat Lisette in het buitenland woont, zien we elkaar niet heel veel. Zo'n week met elkaar doorbrengen is dan erg leuk.

Deze week genieten we nog van de kerstvakantie. Vrijdag gaan we met vrienden naar Antwerpen, zondagmiddag houden we bij ons thuis een nieuwjaarsborrel en maandag hebben de meiden nog een extra dagje vrij.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...