15 december 2013

Meet & Greet met Claire en Saskia

Gisterenmiddag ben ik bij Echtstudio geweest voor de meet & greet met Claire en Saskia van het boek Haken & Kleur. Uiteraard had ik m'n boek meegenomen om het door beiden te laten signeren. Het was gezellig druk en Claire en Saskia namen de tijd om even met iedereen te kletsen. De tafel lag vol met hun vrolijke haaksels. Zo leuk om hun creaties eens in het echt te zien en voelen. Ik volg hun blogs al een lange tijd en dan is het extra leuk om ze in het echt te ontmoeten.

Terwijl ze aan de praat waren met andere klanten maakte ik deze (onscherpe!) foto met m'n telefoon. Sorry, Claire en Saskia!

De dag ervoor bedacht ik me dat het misschien wel leuk zou zijn om een aardigheidje mee te nemen om Claire en Saskia te bedanken voor hun inspiratie. Ik haakte voor allebei een roze sneeuwster.

Het patroon is van Drops Design en vind je hier. Ik heb er al meerdere gehaakt en blijf het een leuk patroontje vinden. Volgens mij zit er wel een foutje in het patroon. Bij toer 3 staat 5 l, 1 driedubbel stk in 1e v, *6 l, enz. Dat driedubbele stokje na de 5 lossen aan het begin moet je niet haken. Je begint met 5 lossen (= 1e driedubbele stokje) en dan haak je 6 lossen. Haak je wel het driedubbele stokje dan krijg je twee 'pootjes' naast elkaar (zoals op de foto op bij het patroon) en dat is niet de bedoeling.....lijkt mij. Daarna haak je verder volgens het patroon.

Ik had voor allebei lekkere kerstchocolaatjes gekocht en samen met de sneeuwster gegeven.
Het was een gezellige middag bij Echtstudio. Ik kletste met Kim, Revlie, Karin, Myran en Femke (die ik ontmoette op de KreaDoe) en ontmoette Linda en Marjolein voor het eerst. Linda en ik wonen in dezelfde woonplaats, maar waren elkaar nog niet eerder tegengekomen en nu liepen we elkaar toevallig tegen het lijf bij Echtstudio.

Eind november had ik een eervolle vermelding op de Facebookpagina van Drops Design. Bij Drops Design hadden ze mijn blog ontdekt naar aanleiding van de sneeuwster die ik eerder haakte. Ik ontving een mail met de vraag of ik het leuk zou vinden als men een aantal van mijn creaties gehaakt met Drops garen (of gehaakt volgens een Drops patroon) op hun Facebookpagina zou plaatsen. Eh...natuurlijk vind ik dat leuk...dus over het antwoord hoefde ik niet lang na te denken. Door die vermelding heb ik ook weer nieuwe volgers erbij gekregen. Een warm welkom aan alle nieuwe volgers / A warm welcome to all new followers!

Een fijne zondag!

Materiaal
- Phildar Coton 3 Oeillet (0034)
- Haaknaald 2.5mm
- Patroon Drops Design

7 opmerkingen :

 1. Mooi, in het roze. Ik heb hem ook in het roze gemaakt, mijn lievelingskleur. Dat dubbele pootje vond ik ook al vreemd. Heb dat ook niet gedaan.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie sterren heb je voor Claire en Saskia gemaakt! Heel leuk en attent! Ik vond het ook zo leuk om jou te ontmoeten. En de gezichten in real life te zien van de mensen/blogs van internet. Het is daardoor net of je elkaar al heel lang kent ;)

  Veel plezier met je nieuwe wolletjes. Weet je al wat je ervan gaat maken?

  Groetjes!
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het ook leuk en gezellig om jou te ontmoeten. Ik heb garen gekocht voor een sjaal en wol voor de sterrendeken uit het boek van Claire en Saskia.

   Groetjes, Ingrid

   Verwijderen
 3. Oh wat leuk zeg dat je ze hebt ontmoet!

  Hun boek is echt geweldig!!!

  Kan niet wachten om er iets uit te gaan haken ❤️Lief trouwens ook dat je de dames een presentje hebt gegeven,super!

  Fijne avond nog,groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De tafel van de dames ziet er al net zo kleurrijk uit als de dames en hun boek zelf! Dat moet een leuke en gezellige middag geweest zijn!

  De sneeuwsterren blijven leuk!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had ook graag willen gaan maar ik had een kerstzing dag in Koudekerk, maar er was niet genoeg tijd tussendoor om naar Alphen te rijden helaas! Ik woon in Oude Wetering, waar woon jij?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...