11 september 2012

Uil

De oudste dochter van m'n lieve vriendin Angelique is gek op uilen. Toen ik onlangs een leuke gehaakte uil op Pinterest had geplaatst en Angelique die voorbij zag komen op Facebook vroeg ze of ik het leuk zou vinden om voor haar dochter een uil te haken. Natuurlijk vind ik dat leuk, want ik ben gek op haken. Al heb ik nog nooit een beest gehaakt. Van de uil die ik had gepind, kon ik geen patroon vinden, maar ik vond in deze Etsy shop wel een ander leuk patroontje. De uil moest aan één eis voldoen en die eis was....roze....veel roze. Uit m’n wolvoorraad kon ik genoeg tinten roze kiezen en voor de afwisseling heb ik een beetje rood en lila toegevoegd. Voor een eerste keer is de uil best goed gelukt. Al zijn er hier en daar wel wat verbeterpuntjes, maar....oefening baart kunst. Toch?

Mijn meiden vinden het uiltje super en ik heb meteen de opdracht gekregen om er nog twee te haken in hun favoriete kleuren. Ik heb nog genoeg andere projecten op m’n to-do-lijstje staan, maar dit is wel een heel leuk haakwerkje voor ‘even’ tussendoor.

6 opmerkingen :

 1. Wat een ontzettend lief grappig uiltje Ingrid, daar zal je vriendin's dochter vast heel blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, daar gaat mijn dochter zeker heel erg blij mee zijn.Zo lie van je Ingrid! en knap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt een vreselijke leuk uiltje geworden Ingrid. Het kan haast niet anders dan dat de dochter van je vriendin hier erg blij mee is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou bijna jaloers worden opal diemooie gehaakte dingen die je maakt, gelukkig ben ik geen jaloers mens. Echt suoer mooi deze uil, je dekentje hieronder ook alzo mooi, jebent een echte creabea

  Liefs Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...