5 april 2019

Gefeliciteerd met je verjaardag

Nu de nieuwe release van CarlijnDesign uit is, zul je de komende tijd vaker kaarten met de nieuwe stempels en snijmallen voorbij zien komen.

Onlangs kocht ik het papier Hooray van Crate Paper en dat is perfect papier voor een vrolijke verjaardagskaart. Gefeliciteerd is gestanst met een van de snijmallen uit de set Randwoorden feest. In de set zitten nog vijf andere woorden. De tekststempeltjes 'met je' en 'verjaardag' komen uit de set Gefeliciteerd. Dit is een set van de eerste release, maar was wegens groot succes al enige tijd uitverkocht. Inmiddels is de set weer verkrijgbaar en nu ook met bijpassende snijmallen.



Materiaal
Stempels: CarlijnDesign (Gefeliciteerd) | Stansen: CarlijnDesign (Snijmallen Randwoorden feest),  Papertrey Ink (Sending You, Beautiful Blooms II #1 Die Collection) | Papier: Crafter's Companion (Neenah Classic Crest Card), Crate Paper (Hooray), Papertrey Ink (Raspberry Fizz)  | Inkt: Lawn Fawn (Black Licorice) | Overig: Foamtape 0,5mm, Foamtape 3D 2mm, jutetouw ivoor, knoopje, wit labeltje, naaimachine

Ik wens je een fijn weekend.

2 opmerkingen :

  1. Die randmallen zijn ook super, ze staan op mijn “wishlist”. Tof kaartje met die vrolijke papiertjes 😃

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Danielle! De randwoorden zijn echt leuk om te gebruiken.

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...