28 november 2015

Hollands Welgaren

Vanmiddag ben ik naar de boeklancering van het nieuwe boek Hollands Welgaren van Maaike van Koert bij Wolplein geweest. Een mooi vormgegeven boek met leuke haak- en breipatronen, heerlijke taarten en prachtige foto's zoals je van Maaike gewend bent.


Toen ik aankwam, was het al behoorlijk druk. Ik ben meteen in de rij gaan staan om het boek te laten signeren.

Maaike had ook haar creaties meegenomen, maar behalve dit fotootje heb ik niks gefotografeerd. Te druk met andere dingen, zoals kletsen met een aantal Instagram bekenden. Dat was uiteraard heel gezellig. Ook heb ik een heerlijk stukje worteltaart uit Maaike's nieuwe boek gegeten.


En als klap op de vuurpijl won ik deze mooie vaas van Bunzlau Castle. Een van de vazen die ook op de cover van Maaike's boek staat.


Als je het boek van Maaike aanschafte, kreeg je een leuke goodie bag en een lotnummer. Aan het eind van de middag stond ik - wachtend bij de kassa om nog wat bolletjes wol te kopen - nog even te kletsen met Miriam toen het winnende lotnummer werd getrokken. Ik had niet eens door dat men de trekking deed, maar Lidy, de zus van Miriam, vroeg of een van ons nummer 616 had? Eh...wat zeg je...116? Nee, 616. Ja! Ik had nummer 616! Wat een geluksvogel!

Het was een leuke en gezellige middag. Fijn weekend!

3 opmerkingen :

 1. Klinkt als een heerlijke middag!! Gefeliciteerd met de vaas!!
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke middag heb je gehad en dan ook nog met prijs naar huis gaan!
  Ik ben benieuwd naar het boek, heb het nog niet ingezien.

  Groet, Corine

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...