26 januari 2015

Kussen, deken of .....?

Toen ik mijn 'testpakketje' met byClaire nr. 1 garen ontving, wist ik meteen dat ik iets met de kleuren rood, oranje en roze wilde doen. Het is nl. een van mijn favoriete kleurencombinaties. Ik had ook al bedacht welk patroontje ik wilde gebruiken.....de Floral Fiesta Afghan. Ik pinde dit patroon meer dan een jaar geleden, maar tot nu toe was het er nog niet van gekomen om het patroon te maken. Als je je gratis registreert op de site Free Patterns, dan kun je het patroon downloaden.

Dit weekend ben ik begonnen met de eerste 'vierkantjes'.


Ik heb nog geen idee wat het gaat worden. Een kussenhoes, een babydeken of .....? Ik moet dat wel snel bedenken. Ik haak de vierkantjes aan elkaar met de join-as-you-go-methode en voor een kussenhoes hoef ik natuurlijk minder vierkantjes aan elkaar te haken dan voor een deken.

Al hakende borrelen er allerlei idee├źn op die ik wil maken met de andere kleuren die ik heb ontvangen. Eerst maar gauw dit afmaken, dan kan ik aan iets anders beginnen. Of.....een van de andere projecten afmaken die er nog liggen.

Afgelopen zaterdag wilde ik mijn uiltje aan de wekelijkse Link Your Stuff op Annemarie's Haakblog toevoegen en tot mijn verrassing zag ik mijn omslagdoek - samen met drie andere creaties - bovenaan het blogbericht staan. Leuk! 


Fijne dag!

9 opmerkingen :

 1. Prachtige, vrolijke kleuren op deze grijze maandagmorgen. Ik ben benieuwd wat het eindelijk gaat worden. Ik vind het een leuk patroon voor een kussen. Leuk dat je in de schijnwerpers stond bij Annemarie op haar blog!

  Fijne week en natuurlijk veel haakplezier!

  Groetjes, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke kleuren zeg.!! En succes met de keuze maken wat het gaat worden
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd leuk om zo door Annemarie gepromoot te worden!
  Je deken/kussenhoes/? :-) wordt prachtig. Leuk patroon en gave kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleuren heb je een pb gestuurd
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er al goed uit! Wat ben je een bofkont (zeggen jullie dat ook zo) dat je het garen kan testen. Het zijn allemaal prachtige kleuren. En heel fijn dat je bij annemarie lekker helemaal van boven staat :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurcombinatie bij de vierkantjes. En je kunt er zoveel kanten mee op. Ik ben benieuwd wat jij er van gaat maken.
  De omslagdoek is prachtig. Leuk dat Annemarie hem in de etalage heeft gezet.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful colour choices, .... Warm for the cold days of winter :-)
  It is quite a coincidence .... I have just completed this very pattern, using all scraps of wool lying around. Now working on an edging ...

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...