29 januari 2015

Vlaggenlijn

Vlaggenlijnen....ik blijf het leuk vinden om ze te haken. Je kan er alle kanten mee op. Je hebt verschillende patroontjes en je kunt je uitleven met kleuren of het juist simpel houden door elk vlaggetje - of de hele vlaggenlijn - in één kleur te haken.


Voor deze vlaggenlijn koos ik voor groen- en blauwtinten gecombineerd met wit. Ik vind dit een mooie en sprekende kleurencombinatie. De inspiratie voor deze vlaggenlijn vond ik op het blog van Hopscotch Lane. Het patroon is van Bunny Mummy. De vijfde toer heb ik achterwege gelaten.Ook deze vlaggenlijn is gehaakt met byClaire nr. 1 garen. De kleuren die ik heb gebruikt, zijn wit (310), zeeblauw (338), turquoise (371) en grasgroen (2147). Ik haakte de vlaggetjes met haaknaald 3.5mm.


Tot gauw!

5 opmerkingen :

 1. Leuk! En frisse kleurtjes! Ik wacht hier ook nog steeds op een goede dag om wat haakwerk op de foto te kunnen zetten. Helaas is het steeds te donker in huis!

  Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, Vera! Het is inderdaad geen goed weer om projecten te fotograferen. Ik kan ook niet overal fotograferen met dit grijze weer. Vandaag bood de kamer van m'n oudste dochter uitkomst.

   Groetjes, Ingrid

   Verwijderen
 2. Wow Ingrid! Wat is hij supermooi geworden!! Je hebt me weer geïnspireerd... Julian wordt over een paar maandjes 1... dus ik moet nog even aan de bak voor een verjaardagsslinger (en ook daarin kun je te kust en te keur..). Hoe bevalt het by Claire katoen jou?

  Groetjes en een fijn weekend nog!
  Miriam
  't Bezige Bijtje
  (ps; wat ziet je blog er prachtig uit! Mooi nieuw jasje!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je complimenten, Miriam. Leuk dat je een verjaardagsslinger voor Julian gaat maken. Het byClaire garen bevalt me erg goed. Mooie kleurtjes en soepel garen. Al zijn bepaalde kleurtjes ietsje stugger.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...