14 september 2012

Een nieuw project

Het ene project is nog niet af of ik ben al weer met het volgende begonnen. En er liggen hier ook nog wat onafgemaakte projecten. Die wil ik ooit nog wel eens afmaken als ik zin heb om de draadjes af te hechten of weer weet met welke haaknaald ik het heb gehaakt. Het is niet zo heel handig als je dat vergeten bent. Daarom hou ik tegenwoordig in een boekje bij welke naald, merk garen en kleuren ik voor een bepaald project gebruik. Dan is het makkelijker om een project weer op te pakken.

Het is al weer even geleden dat ik dit gehaakte jurkje op het internet tegenkwam. Het jurkje heb ik als inspiratie gebruikt voor het babydekentje waar ik vanmiddag mee begonnen ben. De kleuren zijn hetzelfde. Ik heb alleen wit toegevoegd en het zilverdraad weggelaten.

Het dekentje wordt zo'n 55 x 80 cm en de eerste 15 cm zijn klaar. Een vrolijke mix van kleuren en steken.Als het dekentje klaar is, zal ik uiteraard foto's plaatsen.

Fijn weekend!

3 opmerkingen :

 1. kikke kleuren! dat wordt een heel vrolijk dekentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij wordt super leuk!! wat is je opzet ook alweer...van alles door elkaar he..losse/vaste/stokjes..! echt top..en mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sandra, het zijn inderdaad vaste, halve stokjes en stokjes. En verderop ook dubbele stokjes, clusters van stokjes en ook gekruiste (dubbele) stokjes, maar die staan nog niet op de foto.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...