21 oktober 2012

Kerstboompjes + Give Away

Het is al weer even geleden dat ik iets heb laten zien. Ik ben met meerdere projecten tegelijk bezig, maar niks is af dus valt er ook weinig te laten zien. Het babydekentje uit het vorige bericht is zo goed als af. Alle draadjes moeten nog afgewerkt worden en er moet nog een rand omheen gehaakt worden. Verder ben ik bezig met een uiltje, drie (!) granny dekens en ligt er nog een deken om afgewerkt te worden. Binnenkort ben ik voor een langere periode vrij en dan ga ik aan al deze projecten verder.

Onlangs plaatste Daniƫlle op de Facebookpagina van Dutch Crochet een oproepje om te vragen of er dames zijn die zin hebben om iets te haken voor een verkoop bij een tuincentrum voor A Sister's Hope. Monique Helfrich en haar vriendinnen van Team Piece of Cake zetten zich al jaren in voor het goede doel A Sister's Hope. Monique ken ik via het scrappen en ik heb al eens eerder een donatie gedaan in de vorm van handgemaakte kaarten. Dit keer doneer ik een aantal setjes gehaakte kerstboompjes en uiteraard hoop ik dat ze verkocht zullen worden.

De boompjes zijn erg leuk om te haken en ze zijn ook zo klaar. Ik heb ze gehaakt met Drops Paris en ze zijn zo'n 13cm. Het patroon van de boompjes vind je hier. Ik heb voor mezelf ook een aantal boompjes gehaakt voor in de kerstboom en ik geef ook een setje (2 stuks) weg.


Wil je kans maken op zo'n setje laat dan uiterlijk donderdag 25 oktober een reactie achter. Vrijdag 26 oktober maak ik de winnaar bekend.

8 opmerkingen :

 1. Deze zijn grappig zeg.....graag doe ik een poging als het mag.

  Groetjes van Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die zien er erg leuk uit, ik ben nog niet zolang bezig met haken,kerst vind ik te gek dus hiermee maak je me erg blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo
  Graag doe ik mee, zou een leuk verrassing zijn voor mijn verjaardag.

  Groetjes
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ze zijn erg leuk geworden en natuurlijk voor een goed doel. geniet van de periode die komen gaat

  gr corinne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow Ingrid deze zijn wel heel erg gaaf zeg wie wilnu niet zo'n schattig boompie ontvangen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoy
  Ingrid,
  Ik waag ook nog graag mijn kans. Ik vind deze kerstboompjes super en weet ook al wat ik er zou mee doen als ik ze win. Heb een leuk projectje gezien met een tak en dan versieren maar :-))
  Liefs,
  xxx
  C.arine.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, ingrid die zijn mooi, helaas kan ik niet haken of breien, anders ging ik zelf aande slag. Dus tuurlijk doe ik graag mee om 2 van die leuke boompjes te winnen.

  Liefs yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Yes en ik heb ze gewonnen, gisteren vielen ze op de mat, en wat zijn ze geweldig mooi. Onwijs bedankt Ingrid ze kwamen op het goede moment aan.

  Den dat ze ook goed verkocht worden, want ze zijn echt super

  Liefs Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...