26 september 2016

Babydeken in opdracht

Begin augustus ontving ik een mailtje van E. met de vraag of ik een babydeken wilde haken. Via Google had ze deze granny square babydeken gevonden en ze wilde ook graag zo'n deken voor haar kindje dat in december geboren wordt. De kleurencombinatie sprak haar heel erg aan en aangezien het een jongetje wordt, wilde ze de deken in dezelfde kleuren.


Hoewel ik deze deken al eerder had gemaakt, was het geen straf om er nog een te maken. De blauw- en grijstinten combineren erg goed met elkaar en ook deze keer was ik weer blij met het eindresultaat. De deken is gehaakt met Annell Rapido.


Eind vorige week stuurde ik het dekentje naar E. en ook zij was er gelukkig blij mee. Ik vind het toch altijd een beetje spannend of het eindproduct in de smaak valt en voldoet aan de verwachting.


Ik hoop dat het zoontje van E. straks veel plezier van de deken zal hebben. Ik heb er in ieder geval met veel plezier aan gewerkt.

5 opmerkingen :

  1. Erg leuk geworden weer! Blijft leuk hè, babydekentjes haken. Ik heb er ook weer eentje in de maak, kadootje voor dochter van vriendin.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Arianne. Babydekentjes blijven inderdaad leuk om te haken. Ik doe het altijd met veel plezier.

      Verwijderen
  2. Mooie deken heb je gehaakt..mooie kleuren ook!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig dekentje met een mooie stoere uitstraling. Ik weet dat jij wel eens garens koopt bij Echtstudio. Heb je het Annell Rapido daar ook gekocht? Of heb je een ander adres voor dit mooie garen?

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie en compliment, Margaret.

      Annell Rapido koop ik altijd bij Wol en Zo (www.wolenzo.be) in België. Levering is altijd heel snel en als je 10 bollen koopt, krijg je er 1 gratis (= 1e artikel op de Annell Rapido pagina). De kleurnummers van je keuze kun je in het opmerkingenveld vermelden. Ik weet niet of er ook wolwinkels zijn die het echt in de winkel hebben liggen. Volgens mij wordt dit garen vooral via webwinkels verkocht. Als je in Google op Annell Rapido zoekt, vind je ook Nederlandse webwinkels die het garen verkopen. Ik heb goede ervaringen met Wol en Zo, dus koop het altijd daar.

      Groetjes, Ingrid

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...