14 maart 2015

Happy 50th Birthday

Vandaag viert een van mijn vriendinnen haar 50e verjaardag. Zo'n mooie mijlpaal verdient een zelfgemaakte kaart. Met een mooie kaart uit de winkel is natuurlijk niks mis, maar een zelfgemaakte kaart vind ik net even wat persoonlijker.

Het is alweer bijna drie maanden geleden dat ik een kaart maakte. Ik nam me toen voor om vaker kaarten te maken, maar dat is er tot nu toe niet van gekomen. Ik pak toch eerder m'n haakwerk, dan dat ik in mijn hobbykamer ga zitten om een kaart te maken.

Toen ik van de week de video van deze kaart bekeek, kreeg ik inspiratie voor de verjaardagskaart van mijn vriendin. De kaarten lijken totaal niet op elkaar, maar het (glitter)strookje op de kaart van Jennifer McGuire inspireerde me om een strook vellum tussen twee stukken dessinpapier te gebruiken.


Ook dit keer heb ik weer mijn favoriete merk October Afternoon gebruikt. Ik heb nog veel oude collecties van allerlei merken liggen, maar toch pak ik elke weer October Afternoon. Ik houd van hun collecties en kleuren.


Het kaartje is geworden zoals ik in gedachten had en ik hoop dat het in de smaak valt.

Ik wens jullie een fijn weekend.

6 opmerkingen :

 1. Prachtige kaart voor een speciale verjaardag. Mooi gemaakt.

  Fijn weekend, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een kunstwerk! Super mooi, zo bijzonder vind je ze in de winkel niet. Een lijstje waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie, vrolijke kaart! Ik denk niet dat ik papier heb van October Afternoon, maar het is inderdaad wel mooi papier. Zelf gebruik ik dikwijls papier van My Mind's Eye.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een tof en vrolijk kaartje! Bijna zonde dat je dit niet vaker doet! Ik ben helemaal weg van de kleurtjes en de lay-out!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zó leuk om weer een kaart van jouw hand te zien (al geniet ik ook van je prachtige haakwerk!)
  De 50 is nog een paar jaartjes van mij vandaan, maar tegen die tijd zou ik best zo een kleurrijke kaart willen ontvangen. Daar ben jij heel goed in: het combineren van verschillend designpapier, zonder dat het te druk wordt. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf! Je kan het nog hoor! Echt vaker doen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...