3 maart 2013

Work in progress...

Op dit moment heb ik meerdere projecten liggen. Altijd als ik nieuw garen koop, heb ik meteen zin om aan iets nieuws te beginnen. Dat leidt er vaak toe dat ik met meerdere projecten tegelijk bezig ben. Eerst iets afmaken en dan pas aan iets nieuws beginnen, is niet mijn sterkste kant.

Aan deze deken van granny squares in Cath Kidston kleuren ben ik vorig jaar begonnen, maar het is het project dat het meest moet wijken voor een nieuw project. Het hoeft ook niet voor een bepaalde tijd af te zijn, dus kan makkelijk 'even' blijven liggen. Ik ga er binnenkort wel mee verder want het zijn heerlijke kleurtjes en garen (Drops Paris) om mee te haken.


Afgelopen oktober - tijdens ons verblijf in Londen - begon ik aan dit dekentje. Geen idee hoe groot het gaat worden en voor wie, maar ik wilde graag iets in deze kleuren combinatie doen.


En aan dit vrolijke granny square dekentje begon ik afgelopen vrijdag. Het wordt waarschijnlijk een cadeautje en moet wel voor een bepaalde tijd af zijn, dus haak ik lekker door. Het wordt een dekentje van max. 75 x 75 cm en het begint al aardig op te schieten.


Ik kom waarschijnlijk garen te kort, dus ik moet van de week wel nieuw garen bestellen. Ik moet mezelf dan wel bedwingen om geen andere kleuren te bestellen, anders komen deze drie projecten nooit af.

9 opmerkingen :

 1. Ze zien er alledrie super mooi uit...en het is nig geen eens af.
  Succes verder.
  Groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hihi, heel herkenbaar (-: Daarom is een deadline heel handig (-;
  Je hebt wel hele leuke projecten liggen! De deken in grijs tinten vind ik super. De vrolijke rood-roze-oranje deken past zo lekker bij het voorjaar. We zijn wel toe aan zonnestralen, toch?!

  Gaat Fleur nog steeds de beterende kant op? Ik hoop het voor haar en voor jullie!
  Groetjes en een goede week gewenst. Lukt het een beetje op je werk?
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige dekentjes in progress allemaal!
  En al die kleurtjes daar wordt je toch vrolijk van.

  Ik moet me ook bedwingen om steeds te kopen of te bestellen hoor :-)

  Heel veel succes met haken.

  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ohhh zo heerlijk he! al die kleurtjes..!! ik ben ook met meerdere projecten tegelijk bezig..ik ken niemand die dat niet doet haahah :-)
  fijne dag xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleuren allemaal Ingrid! Ik heb ook een enorme behoefte om dekens te haken...volgens mij omdat dat troostrijke projecten zijn. Als je lekker vordert kun je je er al deels onder nestelen. Ach, en zo'n prachtige stapel zelfgehaakte dekens in je woonkamer is ook nog eens een lust voor het oog! Hou je haaks, X Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hello, I am your latest member. I loved stumbling upon your stunning blog this morning! Love the colours you use and all of your projects and because I understand Dutch, it is also great to read through the comments. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Durf het bijna niet te vragen.....mijn oudste dochter vind de Cath Kidston granny´s erg mooi, heb je daar de kleurnummers van?

  Alvast heel erg bedankt.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Yolanda,

   Vragen mag hoor. ;-) Ik haak de deken met Drops Paris en de kleuren die ik gebruik zijn:

   Rood (12)
   Wit (16)
   Lichtroze (20)
   Denim (30)
   Vanillegeel (35)
   Pistache (39)

   Verwijderen
 8. Dank je wel..... wordt een leuk werkje voor achter in de tuin...hopen dat we een mooie zomer krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...