5 januari 2018

Hello Sunshine Square deken | 2

De beste wensen voor 2018!

Ik ben niet iemand van goede voornemens, maar voor dit jaar heb ik mezelf wel als doel gesteld om meer haakprojecten af te maken. Ik begin vaak aan iets nieuws, maar na een tijdje verdwijnt het - onafgemaakt - in een mand waar het dan een tijd blijft liggen. De Hello Sunshine Square deken van Hattie Risdale is zo'n project.

In augustus begon ik aan deze leuke deken in allerlei roze, oranje en lila tinten. Ik was heel enthousiast over deze deken - en nog steeds! - en even leek het erop dat de deken redelijk snel af zou zijn. Het tegendeel bleek waar. Ik kreeg een lichte haakdip en de gehaakte vierkantjes en bolletjes verdwenen in een hoek van de kamer. Na een paar weken was ik de haakdip weer te boven en begon ik aan allerlei nieuwe projecten, waarvan ik de meeste wél heb afgemaakt. Dit project bleef steeds liggen.

Op nieuwjaarsdag heb ik deze deken weer opgepakt. Ik vind 'm te leuk om niet af te maken. Inmiddels heb ik weer een aantal vierkantjes gehaakt. Nog een klein stapeltje vierkantjes te gaan en dan kan ik de deken in elkaar gaan zetten.


Project bag van Leukgemaakt.

Ik heb nog een aantal projecten liggen die ik dit jaar ga afmaken. Soms moeten er alleen nog maar draadjes afgehecht worden en in andere gevallen moet er nog echt wat gehaakt worden. Heb jij veel onafgemaakte projecten liggen of maak je een project eerst af voor je aan iets nieuws begint?

6 opmerkingen :

 1. Super leuk! En wat een leuke naam ook, lijkt erg op die van mij. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat! Fijne avond!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe herkenbaar! Ook ik heb meerdere projectjes liggen die (bijna) af zijn. Ik neem me steeds voor om alles af te maken en dan komt er toch weer iets anders op mijn pad. Maar beetje bij beetje komt het af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk frisse kleuren. Dus zeker afmaken die deken :-;
  Ik kan er niet tegen om veel WIP’s te hebben, dan word ik onrustig. Liefst 1 of 2. Meestal lukt dat...

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...