1 december 2016

Nog meer sjaals

Toen ik de chunky sjaals van mijn vorige blogbericht op Instagram plaatste, reageerde mijn fietsvriendin Hella meteen heel enthousiast. Ze vond met name de groene sjaal super en zou er ook wel eentje willen voor de kou. Door omstandigheden kan zij helaas niet meer zelf haken of breien. Ik bood haar aan om een sjaal voor haar te haken en dat wilde ze graag.


Ik liet haar kiezen uit alle kleuren Stylecraft special DK. Zoals gezegd, was ze vooral weg van de groene sjaal, maar bruin vond ze ook mooi en zou ook goed passen bij haar nieuwe jas. Ze koos uiteindelijk voor groen, maar ik besloot ook het bruine garen te bestellen en een sjaal in beide kleuren te haken. Ze zou dan kunnen kiezen welke sjaal ze het mooist vindt en het beste bij haar jas past.


Vanochtend ging ik bij Hella langs om de sjaal te brengen. Uiteraard had ik beide sjaals bij me en liet haar kiezen. Ze kon echter niet kiezen en vond beide kleuren mooi. Om het haar makkelijker te maken, heb ik haar beide sjaals gegeven. Ze was er heel blij mee.


De sjaals zijn weer gemaakt volgens het patroon van Lotte Haakt. Voor elke sjaal heb ik 3 bollen Stylecraft special Chunky gebruikt. De mooie leren labels zijn van Mez11.

Materiaal:
Garen: Stylecraft special Chunky Dark Brown (1004), Khaki (1027)
Haaknaald: 8.0 en 9.0 mm
Leren labels: Mez11

3 opmerkingen :

 1. Ook deze sjaaals zien er weer prachtig uit. Ik kan me voorstellen dat kiezen moeilijk was voor jouw vriendin. Lief dat je ze beide aan haar hebt gegeven.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie sjaals! Zouden zo in de winkel kunnen liggen. Enne, ik kan begrijpen dat ze niet kon kiezen!!

  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waw, prachtig.

  Ziet er niet gemakkelijk uit, om zelf te maken

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...