21 januari 2015

byClaire garen

Jullie hebben vast al het geweldige nieuws gelezen dat Claire Boeter haar eigen haakgaren byClaire heeft gepresenteerd. Een mooie collectie glanskatoen in 48 kleuren. Hoe leuk is het om je eigen label te hebben? En binnenkort komt haar boek Haakgeluk uit met creaties gehaakt met haar eigen garen.

Ik heb onlangs al een aantal kleuren mogen ontvangen om te testen. Wat een bofkont he? Zoals gezegd, is het mooi glanskatoen en je haakt het met haaknaald 2,5 tot 3,5 mm.


Ik ben begonnen met een vlaggenlijn in twee blauwtinten, groen en wit. De vlaggenlijn is inmiddels af, maar ik heb nog geen foto's van het eindresultaat kunnen maken.


Mijn tweede project is ook al in de maak. Aan de kleuren van de vlaggenlijn heb ik donkerblauw en verschillende groentinten toegevoegd.


Het byClaire garen haakt fijn. Het is soepel en splijt niet. Met alle kleuren in deze collectie kun je prima combineren en door de variatie in kleuren is er voor ieder wat wils....bonte kleuren, pastel- of natureltinten. Qua dikte en kwaliteit kun je het ook goed combineren met Catania en Phildar Coton 3.

Het garen is sinds deze week bij meerdere (web)winkels verkrijgbaar. Misschien heb je het al besteld of in het echt bekeken.

Ik ga gauw verder met mijn project, zodat ik het later deze week kan laten zien.

4 opmerkingen :

 1. Leuk dat jij het mag testen! Ik vind de kleuren erg mooi!

  Fijne dag en haak ze!

  Groetjes, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor,ik ben zo benieuwd, vind het prachte kleuren , ik heb het besteld, als het goed is komt mijn pakketje zo binnen hi hi ik heb echt alle kleuren besteld er was een website die gaf dan extra korting als je alle kleuren nam :-) komt altijd wel op toch ;-)
  Veel haakplezier ik ben nog aan het dubben wat ik ga maken, maar jouw vlaggetjes is ook een leuk idee.. groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, wat een prachtige slinger weer. Maar jij haakt nu al even met dit garen. Wat is er anders aan dit dan Catania en Phildar? Want vooralsnog zie ik alleen een ander wikkeltje en een prijs dat toch best een stuk hoger is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Leontine, het garen is niet anders dan Catania en Phildar. Het is vergelijkbaar qua kwaliteit en dikte en ook prima te combineren. Claire heeft de kleuren gekozen. Sommige kleuren zijn vergelijkbaar, maar er zijn ook echt nieuwe kleurtjes die Catania en Phildar niet in hun assortiment hebben.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...