26 mei 2014

Nog meer bloemen onderzetters

De onderzetters van Miriam zijn zo leuk om te maken dat ik nog een set heb gehaakt. Dit keer een set van vier onderzetters in verschillende tinten roze. 

Het is heerlijk om af en toe van deze kleine projecten tussendoor te doen. Leuk om te maken en snel klaar.

Voor deze set heb ik weer een mix van Catania en Phildar katoen gebruikt. De kleuren zijn Phildar Coton 3 nummer 0034 (Oeillet) en 0068 (Petunia) en Catania 0106 (White) en 0222 (Orchid).

Ik zal de onderzetters zeker nog vaker maken, maar mijn volgende project wordt iets anders. Wat het gaat worden, moet ik nog even bedenken. Mijn jongste dochter vroeg van de week om een kussen voor op haar bed, dus wellicht wordt dat het volgende project.

8 opmerkingen :

 1. Jaaaa helemaal goed gekeurd,,,en i love rosé..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Baie mooi patroon en kleure! Dis altyd lekker om 'n kussing ook te maak, ek is nuuskierig oor wat jy gaan doen. Cheers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt de smaak goed te pakken. Deze zijn al even mooi als het vorige stel onderzetters.

  Fijne dinsdag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze geweldig, die onderzetters van jou! Prachtig gewoon! Het is een super leuk patroon. Die ga ik zeker onthouden voor als ik niet meer weet wat ik moet maken.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaaaaaaauuuuuuuww ze zijn echt prachtig! Oh jeej, weer iets op mijn to do list...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is geen patroon van Miriam, maar van Color 'n Cream: http://colorncream.blogspot.nl/2014/03/friday-fun.html. Dit patroon is door haar, zonder mijn toestemming, gepubliceerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Jenn,

   Bedankt voor je reactie. Ik heb gelinkt naar het blog van Miriam omdat ik naar haar voorbeeld de onderzetters heb gehaakt. Haar voorbeeld vertoont inderdaad veel gelijkenis met jouw onderzetters. Mogelijk ben jij een inspiratie voor haar geweest, maar het kan ook zijn dat zij haar inspiratie elders heeft gevonden.

   Groetjes, Ingrid

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...