1 november 2013

Haken & Kleur

Kijk eens wat er eind van de ochtend op m'n deurmat viel....het haakboek van Claire en Saskia! Hun blogs Haken en meer en Bij Saar en Mien zijn al heel lang favoriet bij mij....en ik denk (eh...weet het zeker) ook bij vele anderen. Toen ik voor het eerst las dat zij een boek uit gingen brengen, was ik meteen enthousiast. Dat boek moest en zou ik hebben. Je wordt gewoon ontzettend vrolijk van hun kleurrijke creaties.

Ik had eigenlijk morgen naar hun boekpresentatie bij Nijhof in Baarn willen gaan, maar helaas gooien de hockeywedstrijden van mijn meiden roet in het eten. Dus....bestelde ik het boek online. Toen ik een klein uur geleden een plof op de deurmat hoorde, rende ik meteen naar de voordeur en ja hoor....daar lag de doos. Ik heb het boek direct doorgebladerd en meteen tot mijn favoriete haakboek gebombardeerd.

Wat een ontzettend leuk, vrolijk en kleurrijk boek. Mooie foto's en leuk vormgegeven ook. Echt à la Claire en Saskia. Ik ken de dames niet persoonlijk, maar het boek heeft dezelfde sfeer als hun blogs en als je daar fan van bent, kan ik je het boek zeker aanraden. Ik heb al meteen een aantal creaties gezien die ik zelf wil maken, zoals deze deken. Misschien dat ik Fleur enthousiast kan maken om voor haar deze deken te haken met de wol die ze zelf heeft uitgekozen.
Ik zet zo een lekker kopje thee en ga het boek dan heerlijk op m'n gemak lezen.

12 opmerkingen :

 1. Grappig, ik had precies hetzelfde als jij: dit boek moet ik hebben! Als het goed is viel de mijne vandaag bij m'n moeder op de mat en stuurt zij het me door. Jij alvast veel kijk- en maak plezier en alvast een fijn weekend! X Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, kleur in deze donkere dagen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij bent een bofkont. Bij mij kwam de postbode niet met zo'n leuk pakketje. Hopelijk morgen.......veel haakplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil hem ook!!! Zeker een van mijn favoriete blogs. Zulke mooie en vrolijke haakwerkjes! Geniet ervan. Ik zie je mooie werkjes graag weer eens hier verschijnen.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze staat ook op mijn lijstje wil ik graag hebben....
  ik houd van kleurtjes, en nog niet goed kunnen haken is een perfect excuus voor dit boek toch...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooooh wat super! Ziet er zo mooi uit. Helaas, naar mij laten opsturen wordt een (te) duur grapje, dus ik hou het voorlopig bij de blogs. Veel plezier met bekijken/lezen/haken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook bij mij plofte het boek in de brievenbus vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ken het boek niet, maar het ziet er nu al superleuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een mooi, fleurig boek. Het staat op mijn verlanglijstje.

  Veel inspiratie- en haakplezier, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik krijg het boek als het goed is vandaag met de post! Ik heb gisteren trouwens je deken even in het 'echie' bewonderd bij de stand van Echtstudio! Ik vind hem prachtig!!!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk!! Ik ben zoooo benieuwd naar het boek... Ik heb 'm nog niet :-(
  Groetjes Carol

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuk!! Ik ga hem zeker ook bestellen! Daar word je toch vrolijk van!
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...