29 mei 2013

Ik hou van kleur

Afgelopen zaterdag ben ik met Fleur naar het openingsfeest van Echtstudio geweest. Het was gezellig en druk....heel druk! File voor de kassa, drukte in de winkel en in het magazijn stonden leuke kraampjes en was er voor de kids van alles te doen. De kast met het Stylecraft Special DK (acryl)garen had een grote aantrekkingskracht op (bijna) iedereen. Ik kon het niet laten en heb ook een aantal kleurtjes meegenomen. Ik hou van kleur en had alle kleuren wel mee willen nemen, maar aangezien ik nog geen idee heb wat ik ermee wil maken, heb ik me ingehouden. Ik had nog wel graag wit en ecru erbij willen hebben, maar helaas waren die kleuren al uitverkocht. Met de paarse tinten ga ik waarschijnlijk een kussen voor Sanne maken, want dat heb ik al een tijdje geleden beloofd. Het garen voelt heel zacht aan en ik ben benieuwd hoe het haakt.

M'n kraamcadeautjes hebben een eervolle vermelding in het Link Your Stuff bericht van afgelopen zaterdag op Annemarie's Haakblog gekregen. Leuk he? Het is vaste prik om op zaterdagochtend even op haar blog te kijken naar de creaties die geplaatst zijn en ik was blij verrast toen ik dit keer mijn eigen creaties bovenaan het blogbericht zag staan. Dankzij die vermelding heb ik ook veel nieuwe volgers en bezoekers. Welkom!

12 opmerkingen :

 1. Via Ellebel ben ik bij jou beland, wat een gezellig blog! Je gaat zeker genieten van de Stylecraft, ik heb het al voor veel creaties gebruikt (toen bestelde ik het in Engeland) en het is superspul!
  Groetjes,
  Suzanne
  www.mejuffrouwb.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De vermelding was meer dan verdiend, de dekentjes (ook het blauw/groene zijn echt superleuk. Ik ben het "meisjesdekentje" aan het haken, dank je natuurlijk voor het delen van het idee. De acryl bestelde ik vorige week ook bij echtstudio, heb er nog niet mee gehaakt, maar dat komt nog, wellicht ook een dekentje?
  groetjes, Arianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ingrid,

  Wat een mooie kleurtjes. Ik had helaas al een afspraak staan, maar heb gauw vakantie dus maar weer een ritje naar echtstudio doen. Het Stylecraft Special DK heeft ook bij mij een groot heb gehalte.

  En wat mag je trots zijn op je eervolle vermelding.

  Liefs Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nog gefeliciteerd daarmee:D, zag er ook heeeel schattig uit,
  haakse met je nieuwe projectjes

  groetjes mingle-mangle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw ik zou willen dat ik daar iets dichter bij woonde. Lijkt me zo gaaf al dat moois bijelkaar te zien. Super kleuren heb je meegnomen. Ben benieuwd wat je er van gaat maken. Ik heb de garen maar per post bestel, het lijkt me super om een deken van te maken. Groeten, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een eer he, dat je bij Annemaries Haakblog bovenaan staat met je foto! Maar het was ook echt HEEL erg mooi geworden..

  Ben benieuwd hoe je Stylecraft DK garen vindt haken, het zijn vrolijke kleuren!

  Groetjes,

  Miriam ('t Bezige Bijtje)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Ingrid,

  Ook ik neem regelmatig een kijkje op Annemarie's blog en zaterdag viel mij direct jouw haakwerk op. Ik herkende het meteen, had de link naar jouw blog niet nodig (-: Gaaf, dat je zo in de spotlights stond!

  Ik heb mij nog niet gewaagd aan haken met acryl, ben bang dat ik het 'nep' vind aanvoelen. Is er een verschil tussen Stylecraft special DK en garen van Zeeman bijvoorbeeld?

  Groetjes en veel plezier met het haken van het kussen voor je dochter!
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben benieuwd naar het garen. Ben nogal kritisch wat acryl betreft. De enige die ik tot nu toe wel fijn vind is die van Annell. Maar dit merk heeft wel hele mooie kleuren! En de prijs is natuurlijk ook wel aantrekkelijk. Veel haakplezier!

  Groetjes van Ellebel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hi Ingrid! I am Jei of CuteyPatutyCrochet I am giving you a liebster award. I hope you visit my blog to see your award.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi, via via kwam op jouw blog, wat maak je prachtige dingen, ik ben net begonnen met haken en bloggen dus kom gerust bij mij kijken en jij hebt er een nieuwe volger bij haha! fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...