21 december 2017

Hertje Rosie

Gisterenochtend ben ik naar Wolplein geweest. Een spontane last minute actie. Deze week hebben zij een speciale feestweek in verband met de uitbreiding van hun inspiratiecentrum. 's Ochtends vroeg keek ik op de site of er nog een plekje voor die dag vrij was bij een van de workshops en ik zag dat er nog plek was bij de workshop Wandhanger Haken van Annemarie Huijser van Studio Hip en Stip. Dus...aangemeld, snel onder de douche gesprongen, haaknaalden en garen bij elkaar gepakt en in de auto gestapt op weg naar Zaltbommel.

Voor ik weg ging, had ik op Instagram gelezen dat Esther van Essiebirdies ook bij Wolplein zou zijn en ik liet haar weten dat ik het leuk vond om haar weer te zien. Esther had zich opgegeven voor de workshop Handlettering van Mattanja Kroon. We zaten dus niet bij elkaar, maar ik ben op een gegeven moment toch even aangeschoven bij de workshop van Mattanja.

V.l.n.r. Esther - ik - Jacqueline

Uiteraard hebben we gezellig gekletst en na afloop van de workshop hebben we samen nog een rondje door het inspiratiecentrum gedaan.

Toen we afscheid namen, kreeg ik van Esther een tasje met een cadeautje dat ik thuis pas mocht uitpakken. Dus drie keer raden wat ik als eerste deed toen ik thuiskwam. Juist! En kijk eens wat ik cadeau heb gekregen.....hertje Rosie. Ik had Rosie al meerdere keren voorbij zien komen op Esthers Instagramaccount en vond haar zo leuk. Ook Eric - die laatst een keer over mijn schouder meekeek toen ik op Esthers blog aan het lezen was - vond Rosie (en de andere creaties) erg leuk. Dat wist Esther en nu verraste ze mij (ons) zomaar met een mooi exemplaar van Rosie. Wat ontzettend lief he?


Rosie zal elk jaar met Kerst een mooi plekje in de woonkamer krijgen en de rest van het jaar zal ik van haar genieten in mijn hobbykamer.


Vind jij Rosie ook zo leuk? Je kunt het patroon bij Esther bestellen. Meer informatie vind je hier.

Ik ben zelf nog niet zo handig in het maken van amigurumi's. Het haken lukt me wel, maar het in elkaar zetten is een ander verhaal. Toch wil ik een keer een poging wagen om een van Esthers creaties te maken. Maar eerst heb ik nog wat af te maken voor kerst. Wat? Dat zie je later deze week hier op mijn blog.

2 opmerkingen :

  1. Wat gezellig zo'n last minute actie ;) En wat een lief cadeautje van Esther. Het is ook zo'n schattig hertje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk gedaan!

    Wens jou en uw gezin prettige feestdagen toe en een schitterend 2018!
    Lieve groetjes, Tinne

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...