25 juni 2017

Eindeloos Haken date in Amsterdam

Gisteren had ik een leuke date met Marianne, Heleen, Inez en Lotte in Amsterdam. Zoals je wellicht weet, hebben wij - de Terrific Testers (zoals Marianne ons had omgedoopt) - als testhaaksters meegewerkt aan het mooie boek Eindeloos Haken van Marianne. Op uitnodiging van Marianne kwamen we gisteren allemaal naar Amsterdam.

Ik ging met de trein naar Amsterdam. Wel zo makkelijk en relaxt. Heerlijk haken in de tram en trein en geen gedoe om een dure parkeerplek te vinden in Amsterdam. Op Amsterdam CS stapten Heleen en Lotte uit dezelfde trein. Met z'n drieën zijn we naar Petit Gâteau in de Haarlemmerstraat gelopen, waar we elkaar zouden ontmoeten voor koffie, thee en taartjes. En wat een heerlijke taartjes hebben ze daar! Zo veel lekkers om uit te kiezen.


We kozen allemaal twee heerlijke taartjes en hebben gezellig zitten kletsen onder het genot van een kop koffie of thee.


Daarna zijn we naar wolwinkel Weldraad op de Haarlemmerdijk gelopen. We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaresse die ons enthousiast vertelde over de mooie garens en workshops.


Na ons bezoekje aan Weldraad zijn we naar Stephen & Penelope gegaan. Ik had al wel over deze winkel gehoord, maar was er nog nooit geweest.


Hoewel ze in beide winkels prachtige garens verkopen, heb ik niks gekocht. Ik vind die strengen heel mooi, maar ze zijn behoorlijk prijzig en dan wil ik wel van tevoren bepaald hebben wat ik ermee wil maken. Daarnaast denk ik dat die garens het mooist tot zijn recht komen in een breiproject en mijn breivaardigheden zijn nog niet echt goed.

Deze vrolijke selfie die we maakten voor de deur van Stephen & Penelope staat voor mij voor de gezelligheid en lol die we gisteren samen hebben gehad.


We sloten de dag af met een lekkere lunch - om 15.15 uur! - bij Café-Restaurant Dauphine. Nadat de tafel was leeg geruimd, bestelden we nog wat drankjes en kwamen onze haakwerkjes uit de tas. Op een Eindeloos Haken date moet er tenslotte wel gehaakt worden. Ik haakte een aantal van deze cirkels voor een dekentje.En als je haakt en kletst, dan vliegt de tijd voorbij. Het was net na 19.00 uur toen we het restaurant verlieten en allemaal weer huiswaarts gingen.

Wat een heerlijke dag hebben we gehad. Ik heb echt genoten met deze lieve meiden.

2 opmerkingen :

  1. Wat een heerlijk blogbericht! Wat was het genieten gisteren, het is zo gezellig altijd met elkaar ♡ x Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke blogpost en gezellig dag! geniet ervan!

    Lieve-Groetjes,
    Verie

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...