6 maart 2014

An apple a day.....

.....keeps the doctor away.

Morgen wordt er op de basisschool van onze jongste dochter meesters- en juffendag gevierd. Ik was het helemaal vergeten en toen ze het er gisteren over had, bedacht ik me dat het misschien leuk zou zijn om een appelhoesje voor haar juf te haken in de favoriete kleuren van haar juf....roze en groen. Vanochtend twee bolletjes Drops Paris katoen uit m'n bakken gevist en enthousiast begonnen aan het hoesje. Toen dochterlief uit school kwam, had ik een paar toeren gehaakt. Ze vertelde me dat haar juf helemaal geen appels eet! Ze had het voor de zekerheid even gevraagd. Tja....wat doe je dan? Uithalen of verder haken? Sanne riep meteen dat zij het appelhoesje dan wel graag wilde hebben, dus haakte ik vrolijk door.


Het is een makkelijk en leuk patroon om te haken. Je vindt het hier.


Sanne is erg blij met het hoesje. Zo is het toch veel leuker om een appel mee naar school te nemen? Als de juf dit vrolijke appeltje ziet, krijgt ze vast spijt dat ze geen appels eet.


De Handwerkbeurs in Zwolle was erg leuk en vooral ook erg druk. Het was gezellig om weer een aantal bekenden tegen te komen en mensen te helpen met het kiezen van kleuren voor een deken. Vooral het Stylecraft special DK garen was heel populair. De beurs heeft m'n haakhart weer een beetje sneller doen kloppen. Sinds de beurs ben ik weer verder gegaan met de deken voor m'n oudste dochter Fleur. Binnenkort zal ik eens een update plaatsen van de dekens waar ik mee bezig ben.

Materiaal
- Drops Paris Lichtroze (20) en Opaalgroen (11)
- Haaknaald 5mm
- Patroon Little Abbee

8 opmerkingen :

 1. Ahhh, en anders kun je altijd dit jufje er blij mee maken! Ik neem elke dag een appel mee naar school. Ga ik onthouden! Zo schattig!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, die appel heeft een mooi huisje gekregen. Ik denk dat Sanne hiermee veel indruk maakt op school. Misschien gaan straks alle kinderen een gezond tussendoortje mee naar school nemen en krijg je een reuze haakopdracht (-:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooo hellloooo! Dis so lekker om jou weer te sien. Ek stem saam met Judith, jy kry dalk 'n reuse kontrak om 101 appel cover te haak tee hee! Dis super leuk. Cheers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk dat je haakhart weer wat meer is gaan kloppen! Ben benieuwd naar je creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Me encanta como ha quedado muy bonita esa funda de manzana .
  Besos !!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...