24 april 2019

Beterschap

Soms heb je weleens dat je iets ziet en meteen weet wat je ermee wilt maken. Dat had ik toen ik de stempelset Beterschaap (nee, nee, geen spelfout) van CarlijnDesign kreeg. Ik wist meteen dat ik met de pleister en + uit de stempelset een ondergrond voor een kaart wilde maken.

Gisterenavond heb ik het idee uitgewerkt en de kaart is geworden zoals ik in m'n hoofd had. Ik koos voor kraft cardstock en kraft inkt, omdat deze kleur overeenkomt met de kleur van een pleister. Op een pleister stempelde ik een rood hartje. Dat geeft net wat meer kleur aan de kaart.



Materiaal
Stempels: CarlijnDesign (Beterschaap, Hoera) | Stansen: CarlijnDesign (Beterschaap) | Papier: Crafter's Companion (Neenah Classic Crest Card), Bazzill Basics Paper (Kraft)  | Inkt: Lawn Fawn (Black Licorice), Papertrey Ink (Classic Kraft, Pure Poppy)  | Overig: Foamtape 3D 2mm

Een clean & simple kaartje zoals deze kaart vind ik altijd een uitdaging. Hoe minder je gebruikt, hoe beter je de 'fouten' ziet. De uitvoering van deze kaart is zeker niet perfect, maar ik ben wel blij met het resultaat.

1 opmerking :

  1. Mooie beterschapskaart. Leuk met al die pleisters en die ene met het hartje.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Thank you for your note!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...